Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Tid – hur  många av oss strävar inte efter att ha tillgång till mer tid. Jag vet att jag alltid gjort det – speciellt efter att jag blev mamma – jag ville och valde att prioritera mina barn vilket kanske inte alltid varit till fördel hos mina arbetsgivare men något jag valt att stå vid.

Denna vecka kändes så magisk att kunna känna att min son kunde vara hemma när dagis var stängt utan problem – 3 dagar av 5 som vi spenderat magiskt.

DREAM BOARD

En del av vårt hemmaprojekt har varit att jobba med visualisering – att ta in barnen i att förverkliga deras drömmar och mål – tillsammans med oss vuxna. Vi har pratat länge om vår “Dream Board” – tavlan där vi sätter upp visioner om framtiden – kortsiktiga och långsiktiga drömmar och mål både för oss vuxna men även för barnen. Ett underbart verktyg att tillsammans skapa harmoni – speciellt när man driver eget men även för dig som kanske har svårt att få barnet att förstå vikten av pengar, tid & ansvar – att få se något varje dag man själv satt upp på en tavla ger dig mer passion och fokus att bibehålla dem saker du ska upprätthålla för att nå dit. Vuxen som barn.

 

TID ÄR FÖRMÖGENHET

Pengar är något jag aldrig riktigt brytt mig om – kanske för att jag aldrig haft en överflöd av det utan alltid haft så att jag kan göra det jag vill med barnen och leva gott eller så kanske det har med att jag alltid ansett att tid har varit det jag vill ha – att umgås och att se varandra. Jag älskar att skapa fina minnen tillsammans med dem jag älskar.

Sen är det ju såklart självklart att när man har en massa tid över så vill man ju ha pengarna för att göra allt det där man vill göra med tiden =)

Intressant ekvation det där – en ekvation jag äntligen funnit nyckeln till så nu är det bara att gasa och ta oss dit… Allt det handlar om är att skapa en balans. Det kräver jobb såklart men det är ett jobb som är:

  • Roligt
  • Spännande
  • Utmanande
  • Lukrativt
  • Socialt
  • och att du lär känna nya människor varje dag

Jag är tacksam varje dag – även om vi inte nått hela vägen ännu så är vi på god väg och det räcker för hela idéen är att ha roligt på vägen.

Nu väntar en härlig Söndag i solen & den enda Måndagsångest som existerar är den att inte ha min son med mig annars väntar veckan nya spännande möten med drivna individer som vill ha en förändring i livet.

xoxo

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons