Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

When the strong go down

 

YOUR PAST DOES NOT DEFINE YOU – YOUR ACTIONS TOWARDS CREATING A BETTER FUTURE DOES 

Att vara en förebild, att vara en person människor drar inspiration ifrån, sätter ideal runt, förväntar sig saker av – på liten eller hög nivå är en magisk känsla. Något som alltid drivit mig att utveckla mig & sträva efter att hela tiden vara bättre än “gårdagens Karro” 

Att vara en förebild, att vara en person människor drar inspiration ifrån, sätter ideal runt, förväntar sig saker av – på liten eller hög nivå är en magisk känsla – tills hela din värld rasar samman och du måste kämpa för att hålla huvudet ovan ytan, ett leende på läpparna och inte vet vad du ska sätta först. 

Att vara en förebild, att vara en person människor drar inspiration ifrån, sätter ideal runt, förväntar sig saker av – på liten eller hög nivå är en magisk känsla – om du alltid sätter ditt välmående som prio ett.  

Känns som att jag repeterar mig och kanske mina tidigare inlägg kan bli ett kvitto på att det jag skriver nu är äkta. 2016 skulle vara “året” 2016 blev “såret” som öppnade upp mig för att bli sårbar, att genom den tuffa skolan igen få komma ihåg vem f-n (ursäkta språket) jag är & vad jag går för! 

–  I’M A BADASS –

Detta sår gjorde att jag både lyftes men även sänktes, jag bollades och kastades va mig själv med hjälp av utomstående incidenter runt i en berg och dal bana av “vem är jag” “vad går jag för” “vad förtjänar jag”! Spöken från mitt förflutna har terroriserat mig på en nivå jag aldrig upplevt innan.

Idag står jag med många frågetecken runt mig, frågetecken som gjort att jag de sista 4 dagarna gråtit floder men…. jag har ur tårarnas vuxit, hittat glöden, hittat mina varför och inser att “I’m a bad ass” och jag har lyckats växa ur askan innan och nu gör jag det igen! 

Nu startar jag 2017 – och om lite mindre än 365 dagar kommer jag att stå med ett champagneglas på en kritvit strand i Maldiverna med min älskade familj och hylla livet, framgång och att resa sig! 

Min resa dit kommer jag att dela med dig! Främst ur hälsans tecken men sammankopplat med allt annat hälsa har att göra med! 

Vad säger du? Är du med mig?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons