Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

STYRKA – vad är definitionen?

be-your-own-hero

 

När vi pratar styrka så kan vi relatera till olika saker, eller hur? Muskelstyrka, personlighetsstyrka, konditionsstyrka, mental stryka, karakteristisk styrka och listan kan säkerligen göras längre. Jag tänkte lyfta olika styrkor närmsta tiden – på olika sätt och olika längd beroende på hur dem påverkar mig att skriva… Det första ämnet berör mig starkt för att det för mig finns ingen större styrka än personer som vågar stå utanför ramen, som vågar bryta sig loss och som vågar vara sin egna hjälte!

 

Många av er som har följt min historia vet om att jag har ett förflutet som krävt mycket av mig och det är bland annat varför jag brinner extra för kommande story. Jag minns när jag var mitt uppe i allt och även efter när jag återberättar hur personer runt om mig alltid sa “hur klarade du av att ta dig igenom allt? ” samtidigt som många inte ville berätta om svårigheter som dem gick igenom i livet för dem ansåg att dem var för banala i jämförelse. För mig är ingen story – inget problem en person upplever för banal – alla reagerar vi olika. Ja det finns olika grader av fara i olika situationer eller grader av fysisk kontroll och svek men alla problem har ett syfte – det ger dig en möjlighet att skapa något nytt – att växa och ta kontroll över ditt eget liv.

 

charge_fotor

 

Den 25:e November kommer en nära vän till mig – Joana Tomaz, att hålla sin första föreläsning och jag är övertygad om att detta kommer att bli en snackis inte bara på grund av hennes karisma och sätt att fånga dig utan på grund av hennes story och hennes meddelande till dig. Jag vill inte avslöja något om själva historien som gör att hennes föreläsning inte bara kommer att wowa dig men även kommer leda till att hon blir en starkt bokad föreläsare av företag, skolor med mera.

Hon och jag kommer att lägga upp små teasers varje dag fram till nästa fredag då föreläsningen hålls klockan 08:00. Jag vill med det få dig att se att detta är något du inte vill missa. Vem du än är, vad du än har för bakgrund, yrke eller mål med ditt liv så kommer du att få med dig avgörande verktyg för att ta ditt mål till en högre nivå.

Länk till biljetter

Har du en story relaterad till styrka du vill dela med dig? Hör av dig till mig. Kom ihåg att alla har vi något att dela med oss till världen och det kan vara inom vilket ämne som helst kopplat till styrka =)

Kram och ha en grym onsdag !

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons