Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

ACTIONS = RESULTS

Bästa produkterna för ökad ämnesomsättning

Oavsett vad du har för mål i livet och det spelar ingen roll i vilket område så gäller det att agera för att få resultat. Något som många ser lite för enkelt på enligt min åsikt. För om du verkligen vill ha något i livet så måste du inse att du kommer få ändra på vissa tegelstenar i din vardag – frågan är HUR mycket vill du åt förändringen…


I min värld finns det just nu 2 saker jag starkt förändrar då jag på ena har tappat fokus och den andra är något jag insett senaste halvåret och något jag aldrig kommer att ge upp innan jag når det! 

Så nummer ett – min fysik. Något jag låtit hänga i luften då jag inte orkat bry mig – jag har fokuserat på annat som krävdes för att jag skulle må bra. 

Inom 3 veckor har jag dock en utmaning av icke dess like – en utmaning jag kommer älska mentalt, att få pressa mig, känna adrenalinet men jag kommer att få en fysisk påminnelse om att jag

 1. Inte tränat tillräckligt 

2. Min fot kommer att “döda” mig.

27:e Augusti står jag frontad av 1,5 mil Tough Viking!


Så nu har jag 3 veckor på mig att ta mig i kragen. 

I morse körde jag ett 1 timme 20 minuters tufft cardiopass – i många ögons inte en riktig träningsform – power walk. Jag gick lite över milen på tiden ovan. Ett pass som krävde lite mental övertalning och smärta-men smärtan vill jag åt. I eftermiddag väntar ett styrkepass där jag kommer att anpassa gymet till de hinder som väntar i Tough Viking – så ska du köra – häng med! 


Efter passet svängde jag ihop en mysig frukost till mig och min kärlek. Förrätt med grapefrukt, juice från Råsaft, bananpannkakor med färska hallon & blåbär samt protein keso. Tabletterna du ser är det enda kosttillskotten som kan ge dig en garanti på att dem fungerar! Jag älskar dem för jag kan monitorera min utveckling i mina antioxidantvärden. Dessutom en kombination av naturliga näringsämnen som ökar ämnesomsättningen dessutom ett innovativt samarbete som får våra gener att uttrycka sig yngre = mer energi & mental fokus! 

Vill du veta mer så når du mig på karolina@staytruetoyoutraining.com 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons