Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons


Min dröm och vilja andra människor är en av anledningarna till att jag för 12 år sedan valde att utveckla mitt brinnande intresse i träning till att utbilda mig till Personlig Tränare. Idag – trots motgångar – så har jag ett bolag som personlig tränare och jag har lyckats att hitta en modell att jobba efter som skapat intresse hos kunder… 


För 12 år sedan hade jag en dröm – jag ville befria människor från alla hinder dem hade framför sig för att komma iväg och träna – oavsett vad eller på vilken nivå.

Jag såg individer som hittade orsaker för att inte träna & jag ville ge dem glädjen att finns deras unika väg till hälsa…


Namnet på mitt bolag från starten med grundläggande tanken att jag ville ta fram alla kunders unika viljestyrka. 


Idag – genom händelser som hände – heter mitt bolag “Stay true to you – Training & health”. Samma tanke men mer riktat mot dem vi är som individer och att hitta vår väg med hjälp av kunskap. Ett budskap jag för alltid bär med mig.

#staytruetoyou är för alltid med mig
 
Idag har jag lyckats att hamna i en situation där jag kan välja vilka jag vill hjälpa.

En av dessa är – Joana – vilken brud! Hon är med i en tävling som heter #mynextlevel och gett mig ansvar. Denna vecka boostar vi henne –  sov där inatt och dagen började med en power walk och sedan med att jag preppade jag  denna frukost.

Frukost på chiapudding, bananpannkakor, vattenmelon, blåbär


Sedan en lugnets -3 timmars jobb session kombinerat med lek i poolen med mini me.

Bus i poolen

Efter det ett pass på 60 minuter med fokus på cardio – rumpa och armar.

Joana in action
Vilja av stål
En vinnare

Möjligheten att kunna skräddarsy paketen på detta sätt är för mig magiskt. Alla har olika behov och förutsättningar och därför är flexibiliteten oumbärlig.

Kan inget annat än att vara tacksam. 

Må bäst 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons