Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

FRISKA BARN I STAN

Äntligen är jag tillbaka – Admin, teknik, förlust och rent av teknisk inkompetens har lett till att den senaste veckan varit kaotisk. Det bästa av allt är att det kan bara bli bättre! 


I helgen är det Friska barn i stan  ett initiativ från mig för er som familj. Ett tillfälle att testa nya vägar mot en gemensam hälsa, en dag med roliga aktiviter, härliga inspiratörer, tävlingar och allt i förmån för barn i Malawi
Behöver din hjälp  

Framförallt så blir jag så glad om du med familj vill komma på söndag – att få träffa er som läser och inspireras av mina ord. Vill du även vara med och dela eventet så att vi får så många som möjligt att komma så blir ingen lyckligare än jag samt väldigt många barn i Malawi.

Tävling 

Tävlingar och utlottningar kommer att ske från alla partners under dagen och från mig och STTY kommer det att lottas ut familje PT tillfällen samt platser i mina barnkalaser till hösten. 

Hälsa & fitness läsare – skriver du i bokningen att du är från hälsa & fitness tävlar du 2 omgångar då jag gör en specifikt för er. 

Hoppas att vi ses – in och läs mer och boka 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons